Dekoratívka od wibo.sk


Ahojte,

posledné dni trávime doma (aspoň tí zodpovední) a ja som sa rozhodla Vám napísať pár dojmov z testovania produktov zo stránky wibo.sk

Kozmetika Wibo, bola založená v roku 1989, pričom zakladatelia firmy mali víziu vytvoriť  kozmetický produkt dostupný pre každú ženu, lebo každá žena, bez ohľadu na jej sociálne postavenie, by mala mať príležitosť cítiť sa spokojne, krásne a elegantne. Chceli vytvoriť produkty vhodné pre každú ženu za super cenu s výbornou kvalitou a to sa im aj PODARILO.

Tu platí heslo, že dobrý a kvalitný produkt nemusí byť drahý. Výrobky sú s vysokou kvalitou, majú atraktívne obaly a rozumnú cenu.


Už dávno som sa presvedčila, že menej je viac. Poďme teda na to a nakuknite na produkty.

PALETKA KATOSU STELLAR 


Paletka Stellar je dielom znamej kráľovny make-upu na YouTube a to Katosu. Katosu vsadila na trblietky a to v celej svojej kolekcii a veľmi sa jej to podarilo.

(swatche paletky Stellar) 

Síce je paletka malá, obsahuje presne to čo potrebujete pri líčení. Má veľmi zaujímavý obal, ktorý priláka nejedno oko beauty maniačky.
Nájdete v nej dva matné hnedé tiene, tri výrazne metalické tiene na viečko a neskutočne úžasný rozjasňovač. Celá paletka sa dá rozobrať a vy si môžete dané panvičky vymieňať. Ja ju úplne zbožňujem a jej vôňa je famózna. Niečo úžasné.

Rozjasňovač v paletke má prekrásne odlesky a keď som ho skúsila, bola som v úžase. Je to rozjasňovač, ktorý má výnimočnú konzistenciu a textúru, niečo podobné Fenty. Rozjasňovač má veľmi silnú pigmentáciu tak s ním pracujte opatrne.


Dva matné hnedé tiene sú úžasne pigmentované, pracuje sa s nimi veľmi dobre jeden je teplejší a bledší, druhý zase tmavší a studenší. Metalické tiene sú tiež veľmi dobre pigmentované s krásnymi odlesk ami, ktoré vám odporúčam nanášať radšej prstom.
Tieň Megphie môžete použiť aj na celé viečko, je výnimočný, keďže ma krásne odlesky do modro-fialova.

(líčenie s paletkou Katosu) 

Cena paletky je 12€.


TEKUTÝ RÚŽ OMEGA KATOSU 

Tekutý rúž v odtieni Virgo, bol pre mňa veľkým prekvapením.


Zvodne červené pery vám dodajú šmrnc a zaručene opantajú každého muža. Aj keď ste vyznávačkou neutrálnych tónov, nemusíte sa obávať farieb. Červené odtiene pristanú každej žene, záleží len na tom, akú farbu a intenzitu zvolíte. Samozrejme, dôležitý je aj celkový styling.

Zaručí vám sýtu výraznú matnú farbu, ľahko a jednoducho sa nanáša vďaka skvelému aplikátoru a na perách vcelku aj rýchlo zaschne.
Vydrží pitie aj jedlo, ale s takým mastnejším sa stráca. Po zaschnutí však drží, neodtláča sa a ani nerozpíja, nedrolí sa a na perách je komfortný.


Konzistencia rúžu je skvelá, vôbec nie je lepivý ani nijak parfumovaný a po zaschnutí nesťahuje ani nevysúša. Som s ním veľmi spokojná a teraz sa držte cena je 3,99€ čo je skutočne SKVELÉ.

RÚŽ ADORABLE 

Dokonalý dizajn, krásna sladkastá vôňa,  matná farba a príjemný pocit na perách. Toto všetko dosiahnete s rúžom Adorable.


Matné pery sú teraz veľkým trendom no povedzme si, že s tým ide ruka v ruke aj vysušený pocit pier, šupinky a pnutie. Na to vám dám onedlho ďalší skvelý tip.
 Ak sa vám páči matný efekt s priemernou výdržou (jedlo už rúž nevydrží) myslím, že toto bude ta správna voľba. Na perách sa stráca postupne a v tomto odtieni to ani nie je vidieť.
Po nanesení máte na perách príjemný saténový pocit. Ak si však rúž obtlačíte bude dokonale matný.
Nebude sa potom ani obtláčať ani tak rýchlo strácať.
Odtieň DESIRE je krásna nude farba, ktorá bude sedieť každej z vás.


Dizajn lesklého zlatého kovového obalu je lákavý a vo vnútri rúž s dokonalou pusinku na vrchu vám vybijú dych. Mne bolo aj ľúto rúž použiť. Veľký palec hore dávam magnetickému zatváraniu a zrkadlovému obalu, ktorý môžete využiť aj ako zrkadielko. Momentálne po rúži siahám veľmi často. Perfektne mi sadol.

METALICKÝ RÚŽ LIQUID METAL

Metalické rúže, sú iné, sú špecifické, ale sú špeciálne. Veľmi rada ich využívam nie len ako rúže ale aj ako linky.


Metalická farba má inovatívne zloženie, ktoré dodá perám metalický efekt, veľmi dobre na perách drží a neobtláča sa a na perách vydrží niekoľko hodín. Rúž nemá žiadnu parfumáciu, veľmi príjemnú konzistenciu a nanáša sa na pery ľahko. Vďaka jeho zloženiu ma vysokú pigmentáciu takže vám stačí aplikovať rúž v jednej vrstve. Metalický rúž v odtieni 04 burgundy wine má krásnu bordovo vínovú farbu. Pre mňa je používanie metalických rúžov iné, ale zase rada po nich siahám pretože aj ako linky vydržia dlho a nerozpíjajú sa.


Cena metalického rúžu je 4€ čo je v podstate celkom dobrá cena. Tak čo zaujala vás takáto možnosť použitia metalického rúžu.

AROMATIZOVANÝ CUKROVÝ PEELING NA PERY

Radi nosíte matné rúže? Ak ste odpovedali áno, určite by ste mali mať doma aj nejaký peeling na pery. Starostlivosť o pery by mala byť rovnako dôležitá ako je o tvár, pleť a ruky.


Vďaka výživným exfoliačným prísadám, zbaví vaše pery suchej pokožky pier a výživí ich a dodá vlhkosť. Pery sú potom na dotyk príjemne jemné, brnia, sú prekrvené a šťavnaté a dokonale spevnené.
V tomto peelingu sú exfoliačné prísady vo forme cukru. Peeling je príjemne sladký, avšak cukor sa počas trenia pier rozpustí. Má veľmi príjemnú jemnú sladkastú vôňu a obsahuje  bambucké maslo, jojobový a mandľový olej spolu s vitamínom E. Cena peelingu je 4€.

RIASENKA QUEEN SIZE

Táto riasenka dostala veľmi trefný názov.


Konečne riasenka, ktorá sa postará o dokonalý pohľad, krásne vytočené, nadvihnuté a zahustené riasy, ktoré bravúrne vyčeše a nezlepí.
Riasenka má veľmi zaujímavú kefku v tvare oblúčika, s ktorou sa pracuje veľmi dobre a precízne. Neobtláča sa, nedrolí a na očiach nespôsobí efekt pandích očí.
Je skutočne skvelá!!!


Dá sa s ňou pracovať hneď po otvorení, je mokrá tak akurát a netreba čakať aby trošku preschla. Riasenka je veľmi dobre pigmentovaná a už pri jednej vrstve sú riasy úžasne zafarbené. Za cenu 4,50€ ju odporúčam všetkými desiatimi.

Za zaslanie produktov ďakujem stránke Wibo.sk

Zaujala vás značka Wibo? Alebo priamo nejaký produkt? Napíšte mi ak áno.

Peknú sobotu prajem

Tatiana

Komentáre