Sportique DEOGUARD RollOn parfumovaný olej


Peknú nedeľu,

je úžasné, keď firmy pre svojich zákazníkov vymýšľajú stále niečo nové, napredujú a snažia sa ich prekvapiť niečím iným, vynimočnejším a žiadanejším.

Takým príkladom je aj firma Sportique, ktorá pre nás už priniesla úžasné prírodné deodoranty, vynikajúce krémy na ruky, bambucké maslá a balzamy na pery. Avšak nezaostávajú a majú pre nás opäť ďalšiu NOVINKU DEOGUARD ROLL-ON parfumovaný olej.

Parfumy DEOGUARD® sú miešané v malých sériách a je veľmi nízka pravdepodobnosť, že budete voňať rovnako ako všetci okolo. Každý jeden je jedinečný a niečím iný.



Jemné olejové parfumy vznikajú v zmesi exkluzívnych prírodných olejov za studena lisovaného jojobového, marhuľového a kokosového oleja.

Rastlinné oleje obsiahnuté parfumoch DEOGUARD , pôsobia na pokožku blahodárne, hydratujú ju a starajú o ňu.
Na rozdiel od klasických, ktoré obsahujú alkohol, propylén glykol a celý rad ďalších pomocných látok, ktoré sa ľahko odparujú a môžu pokožku vysušovať a spôsobovať podráždenie. Parfumovaný olej je intenzívny a patrí medzi spúšťače emócií. K tomu mu však stačí pár kvapiek (2 – 3), netreba celú spŕšku kvapiek a uvoľňuje sa pozvoľna, nie naraz. 

Všetky parfémy DEOGUARD sú vyrobené tak aby obsahovali čo najmenej alergénov a nezdravých látok. Každá jedna vôňa je jedinečná a ja som veľmi šťastná, že som mohla medzi prvými vyskúšať tento malý zázrak vo fľaštičke. 
Veľmi rada by som vám ešte vône predstavila, ale môžete si ich pozrieť aj na oficiálnej stránke Sportique.sk 


LA MELODY  07
Vôňa čerstvých broskýň a kvetu mošusu s podtónmi santalového dreva. Veľmi príjemná, lahodná, jemná vôňa pre ženy, ktoré majú radi sladkejšie vône.
BLUEBERRINA 04
Vôňa zrelých čučoriedok a čierneho hrozna s nádychom tropického ovocia. Nádherná ovocná vôňa po čučoriedkach pre milovničky ovocia, ktorú som si nesmierne obľúbila.
ROSENILLA  05
Vôňa kvetov ruží a mošusu s  decentným nádychom vanilky. Jemná ženská vôňa, s krásnym sladkastným podtónom, pre všetky milovníčky vanilky.
LAVENDENA  09
Levanduľová vôňa s podtónmi bylín, bergamotu a mäty. Výrazná svieža vôňa pre levanduľové nadšenkyne. Táto je už na mňa až príliš silná a výrazná takže s touto sme si veľmi nesadli.

YOISHO  01
jemne balzamická s podtónmi vyzretého ovocia a mäty. Svieža čistá vôňa s mužským tónmi.
RIVER EDGE  02
 Sladká morská, mandarínkovo mintová s drevitým a ambrovým tónom. Sladkástá ale svieža vôňa s ovocnými podtónmi, podľa mňa vhodnejšia pre muža.
FELCE AZZURRA 03
Citrusovo korenistá s drevitými tónmi. Neutrálna vôňa, veľmi jemná, príjemná, nositeľná každý deň. Po chvíli so sladkastými podtónmi.

BERGAMOT  06
Svieža vôňa citrusových plodov - bergamotu, limetky a citrusovej trávy. Svieža vôňa pre nadšencov citrusov.
JASMINUM  08
Svieža vôňa kvetov jazmínu a ibišteka. Výrazná ťažšia sladkastá vôňa pre náročnejšie duše.

Parfúmy sa veľmi ľahko nanášajú pomocou roll-on guličky na pulzné body na tele (napr. zápästia, predlaktia, krk, zátylok, za ucho, vnútorná časť pupku pod.,)
Praktické cestovné 15ml balenie sa jednoducho vojde aj do tej najmenšej kabelky či vrecka a tak môžete mať svoju obľúbenú vôňu stále pri sebe. Parfémy nájdete v tmavom recyklovateľnom skle.


Balenie vydrží pri bežnom dennom používaní až 6 mesiacov a môžete si vyberať medzi 9 vôňami.

A na záver ešte pár výhod parfumovaných olejov

  • Dlhá výdrž, ovocných vôní až 3-6 hodín
  • Nosič je lepšie tolerovaný, vôňa je prírodná, neobsahuje chemické látky
  • Nespôsobujú reakcie
  • Dlhá životnosť, vône sa nepokazia
  • Fľaštička sa zmestí aj do najmenšej kabelky
  • Olej vydrží 4-6 mesiacov, pretože vôňa sa nanáša v malom množstve

Tak čo zaujali vás?? Ktorá vôňa je práve tá pre vás stvorená?

Pekný deň

Tatiana

Komentáre