Marocká kozmetika EMTSO


 Ahojte, pekný večer

Firma Emtso nám otvorila cestu do Maroka a priniesla dokonale kúsky kozmetiky.
Produkty sú 100% prírodné, autentické, tradičné Marocké najlepšej kvality. Spočiatku som sa bála aké produkty budú ešte som neskúšala takúto kozmetiku, ale som veľmi prekvapená. Všetky produkty si môžete užiť akoby ste boli na dovolenke a nemusíte nikde chodiť. Ja som na vyskúšanie dostala argánový olej a nočný krém

Som veľmi rada, že som produkty mohla vyskúšať a poviem vám argánový olej milujem. Firma však svoje portfólio produktov rozšírila a tak si ich môžete pozrieť na ich stránke emtso.com

Argánový olej 


Pre jeho silné regeneračné, liečebné, protizápalové a antibakteriálne účinky sa mu hovorí aj tekuté zlato. 

Arganové orechy rastú na strome arganovník, ktorý rastie na vybraných územiach Maroka. Arganový olej našiel svoje využitie nielen v kozmetickom a farmaceutickom priemysle, ale aj v tom potravinárskom.

Hĺbkovo vyživuje pokožku, podporuje obnovu buniek, pomáha ošetriť suchú, citlivú a podráždenú či šupinatú pokožku. Výborne sa hodí na psoriatickú a ekzematickú pokožku, tiež pomáha pri hojení jaziev, vyhladení vrások aj strií sprevádzajúcich v období tehotenstva. Hodí sa na citlivú oblasť okolo očí a obnovuje štruktúru a lesk vlasov.  Pri používaní arganového oleja je pleť zamatovo jemná a hladká.



Denno denným používaním oleja dosiahnete hebkú, vyživenú pokožku, výrazne spevnené nechty, bez záderov a rozštiepení. 
Na pleti pôsobí blahodárne pleť upokojí, výživí, zdydratuje a dodá potrebné vitamíny. Používaním oleja je celá tvár na dotyk hebkejšia a príjemnejšia. Stačí jedna malá kvapka a dokážete s ňou vymasírovať celú tvár, ktorej dodáte vďaka masáži a prekrveniu vitamíny A, D, E, a F, ktorý je známy svojím anti aging účinkom. Olej môžete používať aj na končeky vlasov, ako kúru. Zaručí vám 100% výživu a zbavíte sa rozštiepených končekov. 

Navyše olej má nádhernú jemnú vôňu, ktorú ani neviem popísať, no je veľmi príjemná. 
Olej odporúčam všetkými desiatimi, je to skutočne tekuté zlato. Na stránke ho nájdete tu a jeho cena je 12€.

Nočný anti aging krém 


Starnutie pokožky a najme pleti na tvári je nepriateľom každej ženy. Anti - aging krémy a séra môžu spomaliť proces stratnutia, no treba po nich siahnuť skôr, zmeniť svoje návyky v strave a starať sa o seba nie len zvonka ale aj zvnútra. 

Predíďte jemným linkám, vráskam, ochabnutej pokožke, tmavým škvrnám a iným viditeľným znakom starnutia pomocou overených produktov, krémov a sér. Krémy s anti-aging efektom starnutie pokožky nezastavia, len spomalia, dodajú potrebné vitamíny a látky, ktoré pokožka potrebuje a tak je pleť krajšia, vypnutejšia a zdravšia. 



Firma Emtso má vo svojej ponuke nočný krém pre normálnu a suchú pleť, ktorý je obohatený o vitamín E, bambucke maslo-shea olej a argánový olej.
Krém ma ľahkú krémovitú konzistenciu, veľmi rýchlo sa do pleti vstrebe a nezanecháva nepríjemný mastný film. Pokožka je po nanesení príjemná na dotyk, jemná a vláčna, príjemne zhydratovaná.
Krém nájdete na stránke emtso.com za cenu 12€.
Pravidelnym používaním je po prebudení pokožka skutočne perfektne zhydratovaná, pôsobí vypnuto, zjednotene a zdravo.
Krém je na vysokej úrovni, spĺňa to čo sľubuje no jedine, čo by som vytkla je vôňa. Nemôžem si pomôcť, ale tá vôňa sa mi absolútne nepáči.

Používate nočné krémy alebo krémy s anti-aging účinkom? A čo vy a oleje? Pretože tento argánový stojí za vyskúšanie.

Pekný večer

Tatiana


Ďakujem firme Emtso za poskytnutie produktov.

Komentáre

  1. Používam nočné krémy, i antiagingové prípravky. Oleje mám tiež rada i do vlasových zábalov. Tento arganový bude určite skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára