Revlon novinky z rady Candid


 Pekný začiatok týždňa

Pred pár týždňami si Revlon pre nás prichystal novú kolekciu PhotoReady Candid, v ktorej nájdete make-up, korektor a celé toto trio uzavrie púder.
Poviem Vám už na začiatok, s produktami som naozaj veľmi spokojná. Používam ich často a neviem si ich vynachváliť.

Celá skrášľujúca kolekcia je inšpirovaná pleťovou starostlivosťou s obsahom aktívnych zložiek.  Prípravky sú obohatené o antioxidanty, vitamín E, zložky neutralizujúce modré svetlo.

Celá rada Candid neobsahuje parabény, ftaláty, umelé vône, syntetické farbivá ani oleje.


 Aby som Vám upresnila čo je to modré svetlo. Vyžarujú ho mobily, ale nájdete ho aj v nákupných centrách či doma. Má zásadný vplyv na biologické a fyziologické procesy v organizme, na pocit únavy, starnutie a našu celkovú kondíciu. 
V podstate však neviem povedať, aké účinky má táto vymoženosť v produktoch, skôr ide o to, aby sa na pleti neusadzovali nečistoty a pleť bola chránená. 
Teraz však prejdime priamo ku produktom.


Revlon Photoready Candid púder

Síce som mohla začať najprv make-upom, no musím začať tým čo používam najčastejšie, denno-denne a aj na zákazníčky.
Púder prevýšil moje očakávania. Nájdete ho v jednom univerzálnom odtieni transculent, ktorý je vhodný na fixáciu a ochranu pleti. 
Je veľmi jemne namletý, síce je transparentný má telovú farbu pričom make-up nezafarbí. 
Obal púdru je kompaktný, má sitko a vrchnáčik, vďaka ktorému sa Vám púder nevysype a neurobíte s ním zbytočný neporiadok. 



Výhodou je transparentnosť púdru
Veľmi dobrá fixácia, zmatnenie a vyhladenie pleti
Pôsobí veľmi prirodzene a nevytvára masku na pleti má skôr pekný prirodzený finiš
Cena je 11,50€.

Revlon Photoready Candid korektor 

Korektor si veľmi dobre poradí s chybičkami na pleti, zakryje kruhy pod očami a začervenania. Redukuje prejavy starnutia, zakryje drobné vrásky a nevysušuje očné okolie.


Korektor má veľmi príjemný penový aplikátor oválneho tvaru, pričom naberá dostatočne množstvo korektoru. Veľkosťou patrí medzi tie korektory s väčším balením keďže má 10ml čo je jeho veľkou výhodou.


 Je obohatený o kofeín, ktorý postupne zmierňuje opuch v oblasti očí. Má krémovú konzistenciu, zapracuváva sa veľmi dobre a nezalieza do vrások, pričom sa dá vrstviť a je vhodný aj pre citlivú pleť. Nájdete ho v predajniach Fann parfumérie v troch odtieňoch pričom odtieň 015 má krásny žltý podtón, ktorý sadne veľkému množstvu žien.
Ja som ho použila aj na staršiu pleť a sedel veľmi pekne.
Cena 9€ je optimálna.

Revlon Photoready make-up 

Na testovanie sa mi do rúk dostali dva odtiene make-upu. Odtieň 130 je vhodný pre bleduľky s ružovým podtónom. Odtieň 220 je tmavší s neutrálnym podtónom. Oba make-upy na pleti neoxidujú a u nás ich nájdete v šiestich dostupných odtieňoch.


 Make-upy majú pumpičkový dávkovač, pričom dávkuje primerané množstvo make-upu. Má príjemnú krémovú textúru, ktorá sa do pleti zapracuváva rýchlo a jednoducho. Krytie je stredné prirodzené, veľmi pekne zjednotí tón pleti. Výdrž make-upu je dobrá, počas dňa drží na mieste, nešupinkuje ani nezlieza.


 Na pleti nevytvára masku, umožňuje jej dýchať a udržuje ju hydratovanú a prirodzenú.
V mojom videu ste videli (na instagrame) že má veľmi pekný finiš aj krytie.
Je vhodný pre všetky typy pleti. Veľkou nevýhodou je, že make-up má len 22ml pričom väčšina má aspoň 30ml a cena 11,50€ je celkom vysoká.

Revlon Colorstay looks book paletka

V balíčku sme ešte mali krásnu malú paletku Looks Book, ktorú nájdete v 4 variantách, pričom každú môžete využiť na inú príležitosť.
Ja som dostala paletku ENIGMA, ktorá má nádherné teplé ružovo fialovo zlaté farby, úplne dokonale zvyrazňujúce farbu mojich očí.
Panvičky sú dosť úzke a tak sa do nich ťažko dostanete štetcom a rovnako aj prstom.


 Pigmentácia bola na moje prekvapenie veľmi dobrá, priam výborná. Tiene prášia primerane, metalické sa nanašaju jednoducho prstom pričom z viečka neopadávajú, nezaliezajú do očnej ryhy a vydržia celý deň.

 Táto paletka je zo všetkých najvýraznejšia, ale vhodná aj na bežné denné líčenie.
 Cena paletky je 11€ čo je dosť veľa na tak malú paletku, aj keď je kvalitou veľmi dobrá. U mňa je to pri nej tak 50:50 a veľmi som si ju obľúbila.
Pridávam Vám aj líčenie, ktoré som s nou vytvorila.



Revlon Volumazing vodeodolná maskara

Riasenku Volumazing mám, používam ju často, je stále skvelá a teraz sa mi do rúk dostala jej vodeodolná podoba. Musím povedať, že som dúfala, že bude tak skvelá ako ta normálna a splnila moje očakávania.


Riasenka je objemová, má zatočenú kefku, v strede zúženú, ktorá veľmi pekne a rýchlo vytočí riasy, nezlepí ich a dodá im objem a výraznú čiernu farbu. Riasenka sa nerozmazáva, nedrolí sa, rýchlo zaschne a vydrží počas celého dňa. Cena je 11€. 
 Riasenka má krásny dizajn a na vrvhnáčiku má akoby kvapky, ktoré vystihujú jej vodeodolné vlastnosti. 



Na záver recenzie musím napísať, že tento balíček na prekvapil a som spokojná s každým jedným produktom, ktorý Vám odporúčam, pretože určite stoja za vyskúšanie.
Síce sú možno ceny na drogériu vyššie, ale kvalita produktov je na vysokej úrovni.

Veľmi pekne ďakujem firme Revlon za poskytnuté produkty.

Oslovilo Vás niečo? Ak áno napíšte mi budem rada.

Pekný deň
Tatiana

Komentáre

  1. Tá paletka vyzerá úžasne, presne moje farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka aj korektor sa mi páčia. Akurát sa obávam, či by som si našla oditeň korektoru, ja som totiž ružová, nič žlté mi nesedí.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím že 005 fair by mohol sedieť ten je do ružova👍 len radšej treba navštíviť Fann parfumériu

      Odstrániť
  3. Produkty vyzerajú super a vytvorila si s paletkou nádherné líčenie :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára