Mysticandbeauty a rada Flawless od MeMeMe


 Na stránkach mysticandbeauty ma vždy prekvapia nejaké novinky. Naposledy som mala možnosť testovať niekoľko produktov, ktoré nie sú skvelé len kvalitou ale aj krásne dizajnovo, veď uznajte sami.           

Recenzia mi trvala dlhšie a akosi nie a nie sa k tomu dostať, ale konečne Vám už prinášam svoje dojmy a postrehy z testovania. Samozrejme produkty používam stále aby som mohla napísať stopercentnú recenziu.

Na začiatok by som Vám veľmi rada predstavila produkty značky MeMeMe ktorá je inšpirovaná krásou a eleganciou renesancie. Podstatou značky je módny štýl Boho-chic a jej mottom je " Mať slobodného ducha!". Je vyrobená so starostlivo vybraných ingrediencií a rastlinných výťažkov. Značku nájdete na stránkach mysticandbeauty.sk a myslím, že každá mi dáte za pravdu, že dizajn produktov vyzerá skutočne úžasne. 


Flawless Face Loose Powder

Púder Flawless vyzerá už na prvý pohľad nádherne a nie len to, je aj veľmi kvalitný a dobrý. 
Púder je jemne namletý, má mierne žltú farbu a veľmi pekne a kvalitne zafixuje make-up. Na pleti pôsobí matne avšak pokožku ani okolie očí nevysušuje a myslím, že to je to najžiadanejšie. Na pleti pôsobí ľahko, vôbec ju nezaťaží a nezalieza do vrások. 


 Púder obsahuje svetloodražajúce pigmenty a formulu "mica Excel" čím Vám zaručí krásnu matnú pleť, ktorá však nebude vyzerať mdlo vďaka drobným ligôtkám, ktoré nie sú príliš výrazné a vy sa nebudete lesknúť ako diskoguľa. Oceňujem, že púder má v balení aj labutienku, s ktorou sa pracuje veľmi dobre a na pleti je jemná a neškriabe a veľmi som si obľúbila aj jeho krásnu vôňu.
Musím napísať, že púder sa stal mojou stálicou v líčení. Nájdete ho na stránke za necelých 14€.

Flawless cream foundation SPF 15 

Ďalší make-up, ktorý ma prekvapil a priam vyrazil dych. Celkový dizajn fľaštičky je krásny, make-up dávkujete pomocou pumpičky čo je pre mňa už určitým štandardom. Pri jednom stlačení prekryjete polovicu tváre, čím teda prejdem priamo ku krytiu, ktoré je stredné pri vrstvení vysoké bez nepríjemného pocitu masky na tvári s príjemnou jemnou vôňou. 


Make-up je vhodný na normálnu, zrelšiu pleť ale nie veľmi mastnú. Finiš je  polomatný, pleť pôsobí hydratovaná a svieža. Oceňujem pridanie SPF 15. Jedine negatívum, ktoré vidím je výber len zo štyroch odtieňov. Ja mám odtieň 202 beige blush, no musím si ho ešte miešať, pretože je tmavší, oranžový. Takže vám skôr odporúčam voliť 201 porcelain pure.
Nájdete ho na stránke za necelých 20€.

FLawless Concealer

Ako posledný v kolekcii Flawless nájdete korektor. 
Svoje nedostatky prekryjete týmto korektorom, ktorý do celej kolekcie zapadá perfektne a vytvoríte aj vďaka nemu krásny look. 

Korektor má menší aplikátor, s ktorým sa však pracuje veľmi dobre a precízne a tým dokážete korektor naniesť na celé očné okolie. Má stredné ľahké krytie, nezalieza do vrások a presvetlí očné okolie. Veľmi dobre sa dá zafixovať púdrom tejto kolekcie a na mieste drží počas celého dňa.


Na stránkach mysticandbeauty.sk ho nájdete v troch odtieňoch pričom sa dajú veľmi dobre skombinovať s make-upom. Cena je okolo 12€ čo je celkom vyššia cena.

Miss Beauty eyeshadow Quad

Ďalšiu značku, ktorú nájdete na stránkach misticandbeauty.sk je Miss Beauty. Je to značka pochádzajúca z Anglicka, ktorá ponúka kvalitné výrobky za nízke ceny. 

Z ich portfólia by som Vám predstavila túto malú paletku, ktorú môžete využívať každý deň, brať si ju na cesty a zaručíte si vždy jemné a elegantné líčenie. 


Paletka obsahuje štyri tiene, z toho jeden najtmavší je matný, čo je miernou nevýhodou. Avšak s tienmi sa dá pracovať dobre a aj tie metalické využijete pri postupnom tieňovaní. Pigmentacia tieňov je priemerná, ale dajú sa vrstviť pričom sa nezlievaju. Prášia mierne takže práca s nimi je podstate rýchla.


Mne sa však páči farebné vyskladanie paletky využiteľné každý deň. Najbledší tieň môžete využiť do kútika oka, pod obočie alebo aj jemne vklepkať prsom na lícne kosti. Za cenu 5€ je podľa mňa lepšia ako mnohé drogerkové paletky.

Miss Beauty MATTE LIQUID LIPSTICK

Ako posledný značky Miss Besuty tu mám pre Vás tekutý matný rúž
Mám už vyskúšané veľké množstvo matných ružov a preto je vždy testovanie ďalšieho náročnejšie pretože mám nejaké tie kritériá. 


Tekutý rúž má zaujímavý aplikátor a nemôžem povedať že sa s ním pracuje najlepšie. Tvar slzičky by bol možno lepší. Konzistencia rúžu je príjemná, dobre sa rozotiera, nerozpíja sa a rýchlo schne. Po zaschnutí nevytvorí na perách krustu, je príjemný, neodtláča sa a je matný. 

Ak počas dňa len pijete vydrží, ak jete niečo mastnejšie postupne sa začne strácať. Má príjemnú vôňu a ja som si ho obľúbila aj napriek jeho výdrži, pretože odtieň Tulip Touch mi neskutočne vyhovuje. 

S produktami som vytvorila takýto decentný look, ktorý či už zvolíte na deň alebo večer nič s ním nepokazíte. S týmto lookom nájdete na mojom Instagrame aj video. 

 Produkty Flawless od MeMeMe sú skutočne na vysokej úrovni čo sa týka kvality a ja som s nimi veľmi spokojná. Rada sa k nim vraciam. Musím si ešte na zimu zaobstarať najsvetlejší make-up a budem spokojná.

Vyskúšali ste už niečo zo stránok Mysticandbeauty.sk alebo Vás zaujalo niečo teraz??

Pekný deň  Tatiana 🖤🖤

Komentáre

  1. Nádherné líčení, sypké pudry mám moc ráda a věřím , že je tento skvělý a ta tekutá rtěnka vypadá též dokonale, nádherný odstín.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno púder je super 👍na pleti veľmi príjemný, a rúž taktiež super je ze nerobí krustu

      Odstrániť
  2. produkty mají krásné obaly :) a musím říct, že líčení je top♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, áno skutočne vyzerajú úžasne 👍

      Odstrániť

Zverejnenie komentára