L'Oréal Hyaluron Specialist


Vitajte

Dnešný sobotný večer by som chcela venovať skin care, ktorú ponúka značka L'Oréal. Každá z nás by sa mala o pleť starať dôkladne, pretože nám to vráti aj s úrokmi. Správne čistenie, odstraňovanie make-upu, peelingy a masky by nám mali byť blízke. Rovnako nesmieme zabúdať aj na regeneráciu a výživu pleti či už máte pleť suchú alebo mastnú.

Značka L'Oréal si pre vekovú kategóriu 25 až 45 pripravila túto radu Hyaluron Specialist, ktorá sa postará o hydratáciu a to až do hĺbky a zabráni vzniku nových a vyhladeniu starých vrások s vysokou úrovňou hydratácie.


Celá rada Hyaluron specialist obsahuje denný a nočný krém a nesmie chýbať ani očný krém.  Krémy sú obohatené o vysokomolekulárnu a nízkomolekulárnu kyselinu hyalurónovú, pričom každá pôsobí na inú časť pleti.
Vysokomolekulárna pomáha vyhladiť povrch vrások a pôsobí na povrchu pokožky, naopak tá nízkomolekulárna sa vstrebáva do pokožky a pomáha ju vyplniť a intenzívne hydratovať.
Je skvelé, že celá rada je určená pre širšiu vekovú skupinu a všetky typy pleti.
Celú radu už nájdete aj v predajniach DM pričom jeden krém stojí 10€, ale nájdete ich aj na stránkach notino.sk
Oba krémy majú štandardnú veľkosť 50ml a očný krém má 15ml, netreba však zabúdať, že ho stačí máličko.

Ja som krémy testovala skoro mesiac a teraz Vám prinášam moje dojmy.

Denný krém Hyaluron Specialist SPF20


Denný krém dodá pleti presne také množstvo hydratácie aké potrebuje. Má veľmi príjemnú ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebe a pleť po ňom neostáva mastná a ťažká. Pre porovnanie má hustejšiu konzistenciu ako nočný krém a smotanovejšiu farbu.


Krém používam aj pod make-up, ktorý vyzerá skvelo a veľmi sviežo. Pleť je krásna a hydratovaná. Oba krémy denný aj nočný majú dosť výraznú vôňu, na ktorú som si ja po čase zvikla, ale zo začiatku mi to bolo trošku nepríjemné pretože pokožka Vám ostane voňať skoro celý deň.
Oceňujem pridanie SPF 20, ktorý by sa mal nachádzať v každom dennom kréme bez ohľadu na značku, keďže pleť treba pred slnečným žiarením chrániť.

Nočný krém Hyaluron Specialist

Po správnom odlíčení a vyčistení pleti nastáva ďalší krok starostlivosti o pleť a tou je nočný krém. Nočný krém na rovnakú výraznú vôňu ako aj denný, má oveľa ľahšiu konzistenciu avšak na pleti sa drží dlhšie kým sa vstrebe a zanecháva mastny film, ktorý po chvíli zmizne (po úplnom vstrebaní krému) no netrvá to dlho.

(na ľavo denný krém, na pravo nočný krém) 

Počas noci zabezpečí pleti dostatočnú výživu, hydratáciu a bojuje proti vráskam. Ráno je pleť po použití jemná a príjemná na dotyk a podoktnem stále jemne vonia.

Hydratačný očný krém Hyaluron Specialist [+HA]

Priznám sa Vám, že ja som očný krém vôbec nepoužívala. Väčšinou som si dávala do okolia očí len sérum, ktoré mi očné okolie nedráždi alebo som použila normálny nočný krém, preto som sa do testovania tohto krému vrhla s veľkou radosťou.


Krém má dobrý tenký aplikátor, s ktorým si malé množstvo krému dokážete naniesť na horné a dolné viečko. Má ľahkú konzistenciu, ktorá veľmi rýchlo vsiakne do okolia, bez toho aby ho podráždila. Jemne si ho vklepkajte alebo urobte masáž. Nemá žiadnu parfumáciu čo ja úplne kvitujem. Očné okolie mám bez známok opuchu, začervenania a viditeľných kruhov čo je podľa mňa úžasný výsledok.

Celkovo by som krémy zhodnotila na VÝBORNÚ!!
Som s nimi veľmi spokojná. Pleť je po dlhodobom používaní krásna, hydratovaná, bez známok únavy a vyčerpania. Vôbec nemám problémy s vyražkami, suchými miestami a začervenaním. Jemné vrásky, ktoré som mala viditeľné nie sú a aj tie staré, hlbšie vyzerajú lepšie. Očné okolie vyzerá perfektne a ako som spomenula vyššie je bez známok opuchu a kruhov.
Celá pleť pôsobí veľmi zdravo, výživené, vláčne a hydratovane.
Počas dňa mám pleť voňavú a aj make-up vyzerá oveľa lepšie.

Celú radu vrele odporúčam vyskúšať. Zaujala Vás?

Pekný večer

Tatiana 🖤🖤

Komentáre