Kozmetika Linea Mamma Baby


Nejaký ten týždeň spolu s Alžbetkou testujeme Taliansku kozmetiku Linea Mamma Baby, ktorú sme dostali na vyskúšanie od majiteľky e-shopu bibis.sk

Mne osobne bola značka neznáma, ale po prečítaní pár recenzií a hodnotení som sa rozhodla, že produkty vyskúšame. Na Slovensko priniesol značku concept store Little Hipster. 
Všetky produkty sú navrhnuté a vyrobené v Talianskej rodinnej firme, pričom kladú dôraz na organický (bio) pestované rastlinné zložky (kardamón, olivy, nechtík, repný cukor, za studena lisované sladké mandle). 



Linea Mamma Baby ponúka kvalitné výrobky pre detičky, bábätká a ich maminky. Produkty neobsahujú parabény, farbivá ani SLES. Sú dermatologicky testované bez pridaných nevhodných látok.
Čo ma zaujalo asi najviac je minimalistický obal, ktorý zaujme skutočne nejedno oko dieťaťa či mamičky a priesvitnosť obalov, ktorým vytvára značka otvorený vzťah medzi kupujúcim a predávajúcim.

Na e-shope nájdete veľké množstvo produktov od produktov na opaľovanie a ochranu pokožky, cez gély a mlieka.

Mňa najviac zaujali tieto dva produkty a tak by som Vám ich chcela predstaviť.

Baby šampón a sprchový gél DOCCIA SHAMPOO

Presne takéto produkty doslova zbožňujem. Nemusíte mať v sprche niekoľko flaštičiek s produktami a efektívne a rýchlo umyjete dieťatko. Musím dať prst hore najmä dávkovacej pumpičke, ktorá je v tomto veku detí veľkým pomocníkom, keďže teraz chcú všetko robiť samé. 


Doccia Shampoo obsahuje veľmi vzácne výťažky z olív a kardamómu, ktoré pochádzajú z organicky pestovaných plodín, a látky odvodené z kyseliny mliečnej. Olivy spevňujú vlasy a dodávajú im lesk. Zároveň hydratujú pokožku hlavy a dodávajú jej potrebné živiny. Sprchový gél a šampón je ideálny pre deti, ktoré sú alergické na laktózu a mliečne proteíny.



Po šampóne ostávajú vlásky jemné, ľahko sa dajú rozčesať a ostávajú lesklé a na pohľad zdravé, výživené a prevoňané. Pokožka nie je vysušená, napnutá a nepotrebuje po osušení premastiť. Ďalším plusom je veľké balenie, ktoré vám vydrží skutočne dlho a je vhodný pre detičky už od narodenia. Nájdete ho na stránkach tu a cena 9€ je úžasná!! Za mňa skvelý produkt 2v1 a dávam mu 10 bodov z 10.
Sprchový gél so šampónom má u nás čestné miesto a bude čakať aj na nášho drobčeka.

INTIMATE detská intímna pena

Myslím, že u väčšiny značiek nenájdete produkty na intímnu hygienu a preto som túto penu vybrala. Tak ako u dievčatiek tak aj pri chlapcoch je táto oblasť obzvlášť jemná a treba sa o ňu starať veľmi svedomito.


Jemná čistiaca pena rešpektuje fyziologickú rovnováhu intimných partií, pomáha predchádzať podráždeniu, páleniu, štípaniu a začervenaniu.
Má ochranný a upokojujúci účinok. Obsahuje aktívne zložky z aloe vera, kvet slamihy úzlolistej a harmanček. 
Má veľmi príjemnú jemnú vôňu a poviem vám, nič viac to dieťa tak nezabaví ako toto. Pena sa dá prirovnať k penám na holenie je hutnejšia, ale umývanie s ňou je úžasné. Toto je za mňa objav roka a must have produkt čo sa týka intímnej hygieny pre deti. 
Opäť ďalší produkt, bez ktorého si už neviem predstaviť kúpeľ našej Alžbetky. Nájdete ho tu

Čo mne veľmi vyhovuje je úžasná jemná vôňa oboch produktov. Je to skôr niečo neutrálne, jemné absolútne nedráždivé. Myslím, že toto bude vyhovať aj mnohým z Vás.

Ja som si produkty veľmi obľúbila. Sú to veľmi kvalitné, cenovo prístupné produkty čo sa týka cena kvalita. Za mňa je toto jedna z najlepších značiek detskej kozmetiky akú sme vyskúšali a s čistým svedomím vám produkty odporúčam.

Budem rada ak mi dáte vedieť či Vás produkty zaujali alebo ste ich vyskúšali.


Pekný večer
Tatiana 🖤

Za produkty ďakujeme ešte raz Bibke, majiteľke eshopu bibis.sk

Komentáre

Zverejnenie komentára