Revlon žiarivé a matné



Pekný deň, 

dnes som si pre Vás prichystala recenziu produktov od Revlon Slovensko. Dnes to bude žiarivé a najmä týkajúce sa pier. 
Rozhodla som sa tieto produkty spojiť a priniesť Vám na ne recenziu takto osobitne.
Rúže sú teraz veľmi populárnym kúskom a používa ich skoro každá žena. Či už siahne po normálnom klasickom vysúvacom rúži, alebo je to tekutý matný či normálny rúž. Na trhu je už veľké množstvo rúžov a myslím si, že keď ich nepoznáte ani si nebudete vedieť vybrať. Preto ma práve recenzie na rúže neskutočne bavia a popravde testovanie si vždy užívam. 

Prečo som však dala názov článku žiarivé? Pretože Vám prinášam aj recenziu na túto paletku highlightrov..... 

Rozjasňujúca paletka (highlighting palette)

Rozjasňujúca paletka dodá pleti prirodzenú farbu a využijete ju nie len ako rozjasňovač, ale aj ako bronzer či lícenku. Má krásne odtiene ružovkastej a bronzovej, ktoré sa dajú jednoducho miešať a tým dosiahnete veľmi príjemnú farbu pleti a dosiahnete prirodzený opálený efekt. 
Vyzdvihuje a rozjasňuje pleť. 

Paletku nájdete v troch odtieňoch: Rose Glow, Bronze Glow a Peach Glow a môžete ju kúpiť na stránkach fann.sk za 12€. Ja mám doma odtieň 030 Bronze glow, ktorý bude podľa mňa vhodnejší na leto, keď bude pokožka opálenejšia. Avšak využívam ju aj teraz a používam najmä prvé dva odtiene, ktoré dodajú pleti prirodzenú a zdravú farbu a krásne pleť rozjasnia a vytvoria viacrozmerný efekt. 


Farby majú veľmi príjemný shimmer, ale treba s nimi pracovať opatrne aby ste sa veľmi neleskli. Stretla som sa s tým, že sa ma aj zákazníčky pýtali aký produkt som použila, pretože mali krásnu farbu líčok. Ja paletku naozaj odporúčam, kvôli príjemnej farbe, variantom, využiteľnosti a menšiemu baleniu. 

Revlon Super Lustrous Matte

V balíčku som si našla tento prekrásny matný vysúvateľný rúž. Bola som zo začiatku sklamaná, pretože špička rúžu bola opretá o vrchnáčik, ale akosi som už na to pozabudla a pri používaní mi to nevadí. Rúž má nádherný matný obal v kombinácií so zlatou a vyzerá naozaj prekrásne. 

Rúže Lustrous, nájdete v štyroch kategóriach a to matné, krémové, zamatové a čisté.
Majú vysokú pigmentáciu a intenzívnu farbu. Sú hydratačné i napriek tomu, že zanechávajú na perách matný finiš. Nájdete ich v 82 trendových odtieňoch. 


Rúž sa veľmi ľahko nanáša je primerane mastný, nerozpíja sa. Na perách máte veľmi príjemný pocit, nie sú ani na dotyk ani keď stlačíte peru o peru suché a napnuté. Ja mám odtieň 049 Rise Up Rose, ktorý je skôr dohneda, taká teplejšia hnedá, no je v ňom aj ružovkastá farba. Je to taký odtieň, ktorý ja nenosím často, ale určite Vám ho pridám s nejakým líčením. 

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Tekutých matných rúžov mám vyskúšaných už niekoľko a preto som už voči nim aj dosť kritická a mám nejaké tie očakávania. Tekuté matné rúže prinášajú perám zamatovo matný a intenzívne farebný vzhľad spojený s pocitom ľahkosti a hydratácie. Presne tu je ale ten problém. Keďže sú rúže na perách ľahké a skôr ich hydratujú nemôžete očakávať dlhotrvajúci efekt.
Rúže sú dosť veľké, majú priehľadný obal, takže presne viete, ktorú farbu beriete. Nájdete ich opäť v predajni fann.sk za necelých 12€.


• 100% gélové zloženie bez obsahu vosku
• Ľahká textúra s výrazným matným efektom
• Pocit hydratovaných, zamatových pier
• Plné farebné krytie už pri nanesení jednej vrstvy
• Príjemná vôňa vanilky
Rúže majú veľmi príjemný aplikátor kužeľovitého tvaru, je primerane veľký a veľmi dobre sa s ním pracuje. Nanášanie je jednoduché a aplikátor nenaberá veľké množstvo rúžu. Pri aplikácií sa rúže nerozpíjajú, na perách nelepia a majú príjemnú konzistenciu. 
Po nanesení sú lesklé a trvá im dosť dlho kým poriadne zaschnú čo je podľa mňa veľká nevýhoda. Do vtedy sa rúže odtláčajú, ale ako náhle zaschnú, na perách Vám ostane skôr zamatový efekt a ja mám skôr pocit akoby sa mi rúž vpil a tá farba pekne celistvo ostala na perách bez fľakov.  Vtedy sa rúž už neodtláča a drží pekne na mieste. Pri jedení rúže po zaschnutí už vydržali a nerozmazávali sa.


Ja najradšej používam najslabší odtieň a ešte občas siahnem aj po ružovom. Rúže sú priemernej kvality ale nie sú na zahodenie. Mala som možnosť vyskúšať aj horšie. Rada sa k ním vraciam, nevyhľadávam len rúže kvôli ich dlhotrvajúcemu efektu, ale aj kvôli tomu ako sa správajú na perách, či nesušia, hydratujú a ako celkovo vypadajú. 

(swatche rúžov zdola hore odtiene: DEVOTION 600, KISSES 655, EMBRACE 640)

Odtieň Devotion je krásna studená ružová s kvapkou fialovej. Veľmi krásny odtieň pre také typy žian ako som ja, modrooké bleduľky.
Odtieň Kisses má vínovo čerevnú farbu s kvapkou ružovej. 
Odtieň Embrace je krásna nude farba, krásna broskyňková veľmi jemná a menej výrazná. 


Rúže sú naozaj dobré ak nevyhľadávate krusty na perách a nevadí Vám počas dňa si rúž upraviť určite ho vyskúšajte. Pre mňa osobne je to veľmi príjemná zmena a ja rada striedam rúže. Osobne som si ich obľúbila, mám rada príjemný pocit na perách a krásnu vôňu rúžov,  aj keď mi vadí dlhšie zasychanie, hydratácia a príjemný pocit na perách sú na prvom mieste.


Ktorý odtieň sa Vám najviac páči pretože ja úplne zbožňujem odtieň Embrace.
Prajem pekný deň

Tatiana❤

Komentáre

Zverejnenie komentára