Mary Kay kolekcia Satin Body

 


Vitajte, krásnu sobotu, 
dlho som Vám chcela ukázať túto skvelú radu od Mary Kay Satin Body. Tieto produkty sú v ponuke už nejaký ten piatok rovnako ako aj saténové pery a ruky. Je to taká stálica, ktorá nikdy neomrzí a vždy sa k produktom rada vraciam. 

Pred Vianocami nám produkty z tejto rady opäť poslali, doplnili zásoby a ja som vedela, že je ten správny čas Vám ich už ukázať. Myslím, že keď túto radu vyskúšate nebudete ľutovať. 

Tak poďme si ich predstaviť. 


V celej kolekcii Satin Body nájdete výživné bambucké maslo a Vaše zmysly povzbudí osviežujúca vôňa bieleho čaju a citrusov. 
Rovnako takúto nádhernú výraznejšiu vôňu má aj rada Satin Lips. Ak vyhľadávate skôr výraznejšie, citrusové, svieže vône, toto je presne pre Vás. 

Celá rada je vysoko hydratačná, regeneračná a docielite s ňou jemnú pokožku, ktorá je svieža, príjemná na dotyk s dokonalou výživou. Celá rada je vhodná aj pre suchý typ pokožky, pre ženy, ktoré majú radi sviežu výraznejšiu vôňu, ktoré si chcú spraviť wellnes aj doma a teda myslím, že práve teraz, v tomto psychicky náročnom období to padne vhod každej. 

V celej rade nájdete revitalizačný peeling s bambuckým maslom, sprchový gél s bambuckým maslom a hodvábne telové mlieko. 

(z ľava do prava : sprchový gél, peeling a telové mlieko) 


REVITALIZAČNÝ PEELING S BAMBUCKÝM MASLOM


Revitalizačný peeling s bambuckým maslom je skvelým produktom, ak obľubujete jemnú a premasírovanú pokožku tela. Vďaka bambuckému maslu a slnečnicovému oleju pokožku zhydratuje, krásne výživí.
Pokožka tela je dokonale jemná a príjemná. Ak sa rozhodnete len pre peeling bude to skvelá voľba. 
Drobné zrnká prírodných škrupín pokožku nedráždia nie sú veľmi veľké, takže vhodné aj pre citlivejší typ pokožky. 

Po peelingu ju pokožka hodvábna, nie je podráždená, hydratovaná vôbec nie je vysušená a krásne voňavá. 

SPRCHOVÝ GÉL S BAMBUCKÝM MASLOM 


Zážitok v sprche? Môžete ho mať vďaka príjemne ľahkému a hustému sprchovému gélu, ktorý vás zahalí do pôvabnej peny. 
Stačí vám naozaj máličko a môžete sa tešiť na bohatú penu, ktorá zanecháva vašu pokožku hydratovanú, jemnú a krásne prevoňanú. 

V sprchovom gély nájdete aj slnečnicový olej, ktorý pokožku zjemní a výživí. 
Gél má väčšie balenie rovnako aj peeling a telové mliečko. Absolútne pokožku nedráždi, neštípe, ani po holení. 

HODVÁBNÉ TELOVÉ MLIEKO S BAMBUCKÝM MASLOM


Starostlivosť o vysušenú či dehydrovanu pokožku zakončí toto príjemné a hodvábne telové mliečko. 
Vďaka zloženiu obohatenému o bambucke maslo pokožku dokonale hydratuje a upokojí. V zložení nájdete aj vitamín E, ktorý taktiež blahodárne pôsobí na pokožku. 

Vďaka jeho ľahkosti dokáže okamžite uľaviť od napnutej a vysušenej pokožky. Veľmi rýchlo sa vstrebáva a nezanechava mastný film. Má jemnú, ľahkú a príjemnú konzistenciu, ktorá absolútne nezaťažuje pleť a vytvára ochrannú bariéru. 


Pokožka je po použití celej rady Satin Body krásne hydratovaná, zbavíte sa suchej pokožky, ktorá po sprche pne a je červená. 
Všetky produkty v kolekcii majú veľké 192ml balenia, pričom vám naozaj stačí použiť máličko. Síce je cena vyššia, ale pri produktoch Mary Kay máte vždy väčšie balenia  pričom stačí použiť menšie množstvo. 

Celú kolekciu kúpite za výhodnejšiu cenu 50€ akoby ste za každý jeden produkt platili zvlášť. 
 
V tejto nádhernej citrusovej vôni nájdete aj Satin lips kolekciu, ktorá sa postará o pôvabné hydratované pery bez šupiniek. 


O produktoch na pery som vám písala už dávnejšie v tomto článku. Ja tieto dva produkty používam veľmi rada. Vždy po mrazoch, ale aj teraz v tomto rúškovom období, kedy mám pery stále podráždene od rúška, dodajú perám presne to čo potrebujú. Sú záchranou pre suché, popraskané, šupinaté pery bez šťavy. 

Budem rada ak mi napíšete či ste už skúšali tieto produkty z rady Satin a ak áno či ste spokojné. 

Krásnu pohodovú sobotu. 

Tatiana 







Článok vyšiel v spolupráci so značkou Mary Kay. 
#spolupraca #barter 






Komentáre