Revlon Ultra HD Vinyl Lip Poish™ & Matte Lip Mousse™



Krásny večer, 

Testovanie rúžov, ich fotenie a natáčania videa je úplne ako stvorené pre mňa. 
Nie len že rúže rada nosím, ale sa s nimi aj bavkám, ako správna žena. 

Už dávnejšie mi prišli tieto perfektné novinky od REVLON a ja som sa k nim konečne dostala. Onedlho na Instagrame pribudne aj swatchové video tak dúfam, že sa vám bude páčiť. 

Celá kolekcia rúžov sa skladá zo štyroch matných a štyroch lesklých rúžov. Keď napíšem, že si príde na chuť každá žena nebudem klamať. 
Dizajn rúžov je, ako ich originálne Ultra HD rúže, ale dôležité je čítať ďalej na obale. 

REVLON ULTRA HD MATTE LIP MOUSSE 

Ako prvú Vám predstavím štvoricu matných rúžov. 

Nová extra matná pena na pery Lip Mousse, vám zaručí extra matné farby s krémovou textúrou a s ľahkým hydratačným pocitom. Pena je ľahká, na perách príjemná, nezaťažuje a nevysušuje. 
Vďaka exkluzívnej gélové technológií bez obsahu voskov sú rúže Lip Mousse skvelo pigmentované so zamatovo ľahkou textúrou. 
Rúže majú celomatný obal aj vrchnáčik. Aplikátor je menší, naberá primerané množstvo produktu a veľmi jednoducho si s ním vykreslite pery aj bez kontúrky. Rúže sa nerozpijajú, na perách nedrolia. Počas dňa sa strácajú postupne, jedlo a pitie vydržia. Na začiatku sa obtláčajú, ale ako náhle vsiaknu a zaschnú pekne držia.

Rúže sú jemné, s extra matným finišom. 
Vytvárajú na perách krémový pocit bez zaťaženia. 
Zaručia vám vysokú pigmentáciu už v jednej vrstve. 
Majú príjemnú vôňu, ktorá sa po zaschnutí stratí. 

Odtieň Dusty Rose je bledší ružový odtieň, baby pink v príjemnom tlmenom tóne. 

Odtieň 100 je dokonalá malinová červená farba, ktorá by nemala chýbať žiadnej žene, ktorá má studený podtón pokožky. Úžasný odtieň, zbožňujem ho. 

Odtieň Sunset je teplejší odtieň koralovo červenej farby skvelý na leto. 

Odtieň Death Valley je príjemný nude odtieň s kvapkou fialovej. 

REVLON ULTRA HD VINYL LIP POLISH 

V poslednej dobe sú lesky používanejšie a viacej ich ženy vyhľadávajú. Myslím, že je to všetko o preferencií. Ja rada siahnem aj po lesku. Je to príjemná zmena. Tieto od Revlon sú božské a používam ich často. 


Vysoký lesk s plným krytím. Presne toto vám nové odtiene leskov sľubujú. Lip Polish spája vysoký lesk s intenzívnou farbou. Lesky sú na perách príjemné, pery hydratujú, nezaťažujú a nelepia. Majú príjemnú textúru s krásnou vôňou vanilky. Po nanesení sa nerozpíjajú, krásne sedia na perách a potom ako sa lesk jemne zlíže pigment ostáva. Skvelé. 

Aplikátor je menší skvelo sa s ním pracuje a precízne nanáša produkt už v jednej vrstve. Pery pokrýva lesklou farbou a krásnym lakovaným finišom.

Lip polish poskytuje perám vysoký lesk, bez usadzovania sa v záhyboch a líniách pier. Nezanechávajú lepivý pocit a strácajú sa postupne. Výdrž je na moje prekvapenie skvelá, aj keď samozrejme obtláčajú sa. 


Odtieň Cherry on top je dokonalá výrazná teplejšia červená farba. Úžasný odtieň. 

Odtieň Birthday Suit používam skoro stále. Krásny nude odtieň s kvapkou fialovej. Môžete si k nemu vybrať aj matný odtieň Death Valley. 

Odtieň Act Natural je jemný telový odtieň s troškou oranžovej. 

Odtieň Date Night je krásny jesenný odtieň hnedej s fialovou. 

Zaujali vás nové odtiene matných a lesklých rúžov Revlon Ultra hd. 

Najdete ich nie len vo všetkých predajniach Fann parfumérie ale aj v Dm Slovensko. Cena jedného rúžu či už matného alebo lesklého je cca 10€.

Napíšte mi, ktorý je váš favorit. 

Krásny večer. 
Tatiana 


Za produkty ďakujem firme Revlon Slovensko 



Komentáre

  1. Revlon má dobré rúže a ja tiež chcem vyskúšať tieto tekuté rúže, pôvodne mám len tuhé klasické rúže

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam tiež rada ich klasické rúže používam 4 a sú božské 👌🏻nesušia ani nič podobné ale aj tieto tekuté majú čo to do seba

      Odstrániť

Zverejnenie komentára