Farmasi VFX pro camera ready



Peknú nedeľu, 

Myslím, že značku Farmasi nemusím nikomu predstavovať. Na trhu je niekoľko mesiacov a priniesla so sebou veľký boom.  
Ja som pár produktom samozrejme podľahla a vyskúšala a musím povedať, že som bola spokojná. 

Dekoratívnu kozmetiku som veľmi neobjednávala keďže mám toho doma dosť, ale na testovanie tejto rady VFX som sa tešila. 

Na Instagrame som si zisťovala ako ste spokojné s produktami a na radu VFX som čítala len samé pozitívne reakcie. Preto som sa nevedela dočkať, keď produkty otestujem aj ja. 

VFX pro camera ready foundation 

Makeup VFX je úžasný. Tak skvelý make-up som už dlho nemala v rukách a musím napísať že ho môžem len odporúčať

Make-up má veľmi príjemnú krémovitú konzistenciu s nádhernou vôňou. 
Veľmi ľahko a jednoducho sa zapracuváva do pleti, pričom má stredné až vysoké krytie a samozrejme bez problémov ho môžete ho vrstviť. 


Make-up mám v najbledšom odtieni 00 Porcelain a sadol mi skvelo.
Na pleti nevytvára nepríjemnú masku a neoxiduje. Má veľmi decentný oranžový podtón a aj keď píšu, že je vhodný pre všetky typy pleti, tej suchej by som ho neodporučila.
Finiš make-upu je taký polomatnýmatný podľa toho koľko použijete púdru a bázy. Pleť zjednotí, zakryje nedokonalosti, začervenania a splynie s pleťou. I napriek jeho finišu nepôsobí neprirodzene. Veľkosť make-upu je štandardná 30ml s pumpičkovým dávkovaním. Nájdete ho v 5 odtieňoch za cenu 12€, čo je za mňa skvelá cena, za takú kvalitu.
Na pleti vydrží celý deň bez pohnutia, nežmolí sa, nezalieza do vrások, nedrolí sa ani sa nezhlukuje.
Pleť s make-upom pôsobí jednotne a bezchybne.

(líčenie s makeupom a VFX bázou) 

VFX pro camera ready primer

Neoddeliteľnou súčasťou make-upu a krásnej "pleťovky" je báza. Treba vždy zvoliť ten správny typ, aby Vám make-up vydržal čo najdlhšie a už aj ku koncu dňa vyzeral dobre.
Ja som si našla v balíčku túto camera ready bázu, ktorá minimalizuje vzhľad pórov a vyhladí pleť.
Je to priehľadná silikónová báza s príjemnou vôňou a konzistenciou.


Do pleti sa zapracuváva ľahko na použitie vám stačí malé množstvo produktu, ktoré jemne rozotriete po problematickej časti tváre. Báza vyhladzuje póry a drobné nedokonalosti ako jemné vrásky na pleti. Už pri pohľade na pleť vidíte aká je celistvá a zjednotená.
Make-up na nej drží veľmi dobre, nešmýka sa ani nedrolí. Pre mňa skvelá kombinácia produktov.  Báza má 25ml a jej cena je 8€ čo je skutočne skvelé.

VFX pro camera ready rozjasňujúci pleťový krém Strobe Cream

Pre staršiu, mdlú a suchú pleť by som práve naopak zvolila tento krém, ktorý dodá pleti krásne odlesky, prejasní ju, pričom bude vyzerať zdravšie, šťavňatejšie a hydratovane.


Krém má ľahkú textúru, po vytlačení z tuby je biely, no po rozotrení priehľadný s krásnymi modro-fialovo-bielymi odkeskami. Na pleti je príjemný, nemastný, dá sa veľmi jednoducho do pleti zapracovať. Opäť stačí malé množstvo krému na problematickú časť ako je brada, lícne kosti, nos. Môžete ho použiť aj ako podklad pod make-up alebo len samostatne na rozjasnenie pleti či dekoktu. Ako podklad pod make-up pleť prejasní a zdydratuje a tá potom nie je suchá a šupinatá.


Krém má rovnako 25ml a cena 8€ je bezkonkurenčná.  Svojou vôňou dokonale zapadá do celej rady VFX. Ďalší skvelý produkt, ktorý odporúčam.

Čistiaca micelárna voda 3v1

V poslednej dobe veľmi nesiahám po micelárnych vodách, ale teda túto som vyskúšala aby som vám vedela napísať aká je.
Micelárna voda 3v1 odstraňuje make-up, hydratuje a upokojuje pokožku.
Veľmi šetrne odstraňuje nečistoty a make-up z pleti, pokožku vôbec nedráždi a ľahko s ňou odstránite aj dlhotrvajúci make-up.


Svojím zložením je vhodná pre všetky typy pleti. Po očistení je pleť akoby mokrá, hydratovaná, nemáte na nej lepkavý pocit takže nie je potrebné pleť oplachovať (aj keď ja to po micelárnych vodách robím).
Veľkým plus je, že nie parfumovaná a tak absolútne nedráždi nie len pleť ale aj oči.
Čo je asi negatívom je cena 6€ pretože fľaštička má len 225ml.

Skúšali ste už nejaký produkt, alebo vás zaujali tieto? Budem rada ak mi dáte vedieť.

Peknú nedeľu
Tatiana 🖤🖤


Komentáre