Preč so stresom ANTISTRESOM🍵


Dnes by som sa chcela povenovať takejto voňavej téme.

Snáď každá z nás miluje čaje, či už bylinkové alebo ovocné. Ja som mala to šťastie a vybrali ma na testovanie novinky z radu wellness čajov ANTISTRES pozitívna nálada a duševná rovnováha od popradské.
 http://www.popradskakava.sk/
Momentálne sa dá v e-shope čajík kúpiť za super cenu  1,49 € https://www.popradske.sk/caj/wellness/antistres/


STRES
Snáď každá z nás to pozná. Veľa roboty doma, varenie, starostlivosť o domácnosť o deti ale aj o seba, nákupy,  málo času a veľa povinností. V tejto dobe sa dá povedať, že každý deň môže byť stresujúci či už chodíte do práce alebo sa staráte doma o deti.

Ako zvládať stres? Ako sa pred ním chrániť a vyhýbať sa mu? Najčastejšou formou stresu je kombinácia úzkosti (napätie, nervozita) a depresia (pocit vyčerpania, smútku).

Preto treba občas vypnúť, zrelaxovať a odmeniť sa šálkou chutných bylín, ktoré ponúka príroda.



Čaj ANTISTRES je jedným z tých pomocníkov ako sa zbaviť stresu. Vďaka kombinácii štyroch bylín medovky lekárskej, múčenky pleťovej, levandule lekárskej a mäty piepornej ktoré vám pomôže oddýchnuť si od nahromadeného napätia, zrelaxovať telu aj mysli a pripraviť sa na pokojný spánok.



Wellness čaj ANTISTRES pozitívna nálada a duševná rovnováha obsahuje 18 pyramídových vrecúšok, ktoré môžete vyberať cez dierku na krabičke, je to veľmi praktické a mňa to veľmi oslovilo.

Prvé čo vás čaká keď idete ochutnať  tento čajík je nádherná vôňa mäty a levandule. Ja som veľmi milo prekvapená. Príprava spočíva zaliatím vrecúška vriacou vodou. Ak chcete kvalitný nápoj s jemnou chuťou lúhujte čaj 8-10 minút. Ja si čaj nesladím, ale ak máte radi sladké, dochuťte si ho podľa seba. 



V čaji sa nachádzajú štyri druhy byliniek a to:
  • Mäta pieporná ktorá je v súčasnosti jednou z najpoužívanejších pestovaných liečivých bylín. Aplikuje sa pri chorobách tráviacej sústavy, povzbudzuje vylučovanie tráviacich žliaz a najmä vylučovanie žlče. Zastavuje vracanie, uvoľňuje kŕče žalúdka, lieči koliky a choroby čriev, zlepšuje chuť do jedla, tíši bolesti pri žlčových kameňoch, odstraňuje plynatosť
  • Levanduľa lekárska odbúrava kŕče, má utišujúce účinky, zosilňuje nervový systém a pomáha aj pri krvnom obehu, túto rastlinu, poloker pestujeme predovšetkým pre oleje, pre jej blahodarné účinky na naše zdravie, náladu a okolie
  • Múčenka pleťová  upo kojuje, tlmí pocity úzkosti a psychické napätie, priaznivo navodzuje spánok, zlepšuje ho, prehlbuje, využíva sa ako mierne analgetikum ,používa sa pri tlmení kŕčovitých astmatických záchvatov 
  • Medovka lekárska čaj s medovky je veľmi príjemný s upokojujúcim a protivírusovým účinkom, pijeme ho najmä pri herpese, chrípke, chorobách z prechladnutia a iných vírusových ochoreniach. Pôsobí sedatívne na centrálny nervový systém, používa sa pri nervových poruchách, epilepsii a nespavosti.

Odo mňa wellness čaj ANTISTRES pozitívna nálada a duševná rovnováha od popradské dostáva 1 a čestné miesto v mojej zbierke čajíkov.

Som spokojná s jeho blahodárnym upokojujúcim účinkom, príjemnou vôňou a chuťou, navodením pokoja a zbavenia pocitu nepokojných nôh. Očarila ma jeho mätová vôňa a úžasná bylinková chuť.Čaj antistres sa stal našou každovečernou súčasťou.

Či zaberá na stres neviem posúdiť, ale viem posúdiť, že sa cítim uvoľnenejšia, spokojnejšia a menej napätá. Nie len že mi pomôže večer zrelaxovať, ale pôsobí blahodárne aj na môj žalúdok. Takže svoje účinky na organizmus určite má.


Tak nezabudnite, relax a oddych má upokojujúce účinky na vaše telo i dušu a tieto chvíle si môžete spríjemniť aj týmto skvelým čajom.

Pekný večer Tatiana

Komentáre