EZO detské domáce kúpele


Myslím, že aj naši najmenší si zaslúžia pohodu, relax a oddych, ktorý im môžete dopriať priamo doma. Ako? Predsa jednoducho. Navštívte stránku ezo.sk a vyberte pre nich to čo im urobí radosť, to čo im bude voňať, to s čím sa zabavia.

Pekný aj keď upršaný deň.

Dnes som si pre Vás pri chystala pár tipov ako dopriať našim ratolestiam domáce kúpele, len z kvalitných materiálov a za skvelé ceny.
Firma Ezo patrí medzi najstarších, tradičných, slovenských výrobcov wellness kozmetiky. Kvalita produktov je na vysokej úrovni a ceny sú prijateľné a dostupné pre každého. 

Detská morská kúpeľová soľ na dobrý spánok

Túto soľ sme si s Alžbetkou veľmi obľúbili. Farba ale aj vôňa sú očarujúce a vhodné pre princezničky. Pretože presne tak sa Vaše dievčatko bude cítiť (samozrejme firma Ezo myslela aj na chlapcov). 
Morská soľ obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, ktoré sú pre detské telíčko prospešné. 


Obsahuje mix 100% prírodných silíc, ktoré upokoja organizmus a pripravia na nočný spánok. Má úžasnú vôňu, ktorá prevonia nielen Vašu kúpeľňu, ale celý byt a prekvapí Vaše dieťatko krásnou ružovou vodou. Kúpeľová soľ je šetrná k detskej pokožke a po kúpeli dieťatko rýchlejšie a spokojnejšie zaspinká.
Cena soli za 650g je 2,69€ a áno čítate dobre.

Detská morská kúpeľová soľ pri prechladnutí

Kúpeľová soľ s obsahom prírodných silíc eukalyptu, levandule a rozmarínu zabezpečí Vášmu dieťatku uvoľnenie dýchacích ciest a nosa, uvoľnenie a upokojenie organizmu. 


Soľ má nádhernú vôňu, farbu a aj účinky. Veľmi priaznivo pôsobí v období, keď dieťa bojuje s ochorením a podporí telo v boji proti ochoreniu. Musím napísat, že sme soľ využili párkrát no účinky boli okamzité. Soľ vrelo odporúčam, je to skvelý pomocník pri boji proti nachladnutiu.

Darčekové balenie children Wellness

Wellness balíček z originálnej limitovanej edície poteší nie len naše ratolesti, ale aj rodičov. 
Balíček je na báze aromaterapia s pridaním prírodných silíc, ktoré majú množstvo priaznivých účinkov pre deti. Celý balíček stojí úžasných 7€ a spríjemní kúpanie a celkovú starostlivosť o dieťatko.


Inhalovaním silíc sa uvoľňujú dýchacie cesty, sú výživné pre pokožku a napomáhajú pokojnému spánku Vášho dieťatka. Sú vhodné pri prechladnutí, do kúpeľa a na masáž a uvoľnenie bruška.
 Nesmiemem zabudnúť, že soli od firmy Ezo blahodárne pôsobia na kožné problémy a šetrne sa starajú o ekzematickú pokožku.

Wellness balíček zvyšuje ochranu imunitného systému a má antibakteriálne a protizápalové účinky. Nájdete v ňom štyri produkty, ktore Vám v skratke predstavím.


Prírodný termofór, ktorý slúži k lokálnemu zahriatiu bolestivé bruška. Môžete ho využiť aj na zahriatie či ochladenie krčnej chrbtice alebo hlavy. Samozrejme v zime môže byť skvelým pomocníkom pri predhriatí destkej postele.


Masážny olej proti bolesti bruška obsahuje prírodné silice kardamon, fenikel a majorán, ktoré majú uvoľňujúce účinky.
Pomáha pri bolestiach, nadúvaní a zmierňuje kŕče. Pri detičkách sa odporúča olej mierne predhriať v dlani a masírovať špiralovitým pohybom od pupka v smere hodinových ručičiek.


Detská morská kúpeľov a soľ na dobrý spánok s vôňou vlčí mak a levanduľa poteší určite malé princezničky, ktorým kúpeľ spríjemní vôňou a farbou vody. Budú sa cítiť ako ponorené v cukrovej pekne a kúpeľ sa stane zábavným a zaujímavým. Kúpeľová soľ navodí pokoj a pripraví detské telíčko na spánok.


Kúpeľová soľ s pridaním minerálov z Mŕtveho mora a vôňou bergamot uvoľňuje dýchacie cesty a pôsobí relaxačne. Telu a pokožke poskytuje rozmanitú škálu minerálov. Pôsobí blahodárne aj na pokožku a už vzniknuté ekzematické problémy.

Detská morská kúpeľová soľ s vôňou višňa a prírodnou silicou bergamot

Večerné rituály môžete svojmu dieťatku obzvláštniť aj touto soľou do kúpeľa, ktorá premení obyčajné kúpanie na zábavné, hravé a dlho trvajúce. Verte mi viem o čom píšem.

Nádherná vôňa višne vo Vás evokuje leto a bergamot nie len Vaše dieťatko ale aj Vás upokojí. Morská soľ a jej zloženie obohatené o množstvo prírodných minerálov zabezpečí

  • Ochranu imunitného systému 
  • Napomáha k pokojnejšiemu spánku 
  • Zahrieva organizmus 
  • Regeneruje a dezinfikuje pokožku 
  • Stimuluje krny obeh
Veľmi pekne by som chcela poďakovať firme Ezo za produkty, ktoré vyskúšala naša Alžbetka, pretože účinky vidím nie len na spánku ale aj na pokožke. Nevyhadzujú sa jej žiadne vyrážky, nemá problém s potničkami a suchými miestami na pokožke najmä na rukách, pokožka je zdravá na pohľad a aj dotyk. Myslím že minerály z Mŕtveho mora a pridané silice pomáhajú a chránia pokožku a udržujú ju zdravú.
Od vtedy ako máme produkty doma sa stalo pre nás kúpanie ešte príjemnejším a zábavnejším.


Ak budete chcieť napíšte a ja vám veľmi rada poradím pri výbere produktov. Na stránke ezo.sk môžete získať 15% zľavu a darček po zadaní kódu Tatiana15.

Verím, že vás produkty zaujali a prajem pekný deň.

Tatiana 🖤

Komentáre